Az oroszra szakosodtunk.
Főoldal    Fordítás    Tolmácsolás    Lektorálás    Záradékolás    GYIK    Kapcsolat
Az orosz főváros főterén, a Vörös téren a Mauzóleum mellett helyezkedik el a Kreml leghíresebb tornya, a Szpasszkaja basnya. Ennek az egész Oroszországban híres óráját Kremlovszkije kurantynak hívják. 
Ennek a toronyórának a játékát lehet hallani az orosz rádióban, ez üti az egész- és a negyedórákat.

Főoldal

Fordítás

Tolmácsolás

Lektorálás

Záradékolás

Szolgáltatásaink Információk GYIK

Kapcsolat

Orosz-magyar jogi fordítás

A jogi fordítás elsősorban a különféle szabálysértési, családjogi, polgári és büntetőügyek, s az ezekkel kapcsolatos anyagok fordítását jelenti.
Sok ügyfelünk keres meg bennünket jogi témájú fordítással. A jogi tematika mindenek előtt cégek társasági szerződéseinek, alapító okiratainak, különféle partnerekkel kötött megállapodásainak és szerződéseinek, meghatalmazásainak, bírósági kereseteinek és határozatainak, jogértelmezéseknek, jogi nyilatkozatoknak és egyéb bizalmas iratoknak az oroszról magyarra és a magyarról oroszra fordítását jelenti.

Az üzleti jog területén végzett fordítások napjainkban igen keresettek. Fordítóink és lektoraink megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, készek arra, hogy kibővítés és elmélyítsék a készségeiket, továbbá arra is, hogy figyelembe vegyék a szakembereik esetleges terminológiai kívánságait.

Ezen témakörben a törvények és a rendelkezések, a bírósági keresetek és határozatok, a hivatalos igazolások, az állami és az önkormányzati szervek határozatai, az ügyvédek által készített anyagok, továbbá a magánszemélyek levelezésének és személyes iratainak minőségi oroszról magyarra és magyarról oroszra fordítását végezzük. Megrendelőink tipikusan különféle családjogi, munkajogi, polgárjogi és büntetőjogi ügyekben kersnek fel, s az ezekkel kapcsolatos anyagok (ügyvédi előterjesztések, fellebbezések, bírósági határozatok) fordítását kérik tőlünk.

Amennyiben rákattint a linkre, megismerkedhet az orosz műszaki fordítással és az orosz üzleti fordítással kapcsolatos tapasztalatainkkal is.

A moszkvai Kreml melletti őrségben állás az orosz nép körében mindig magas presztízst jelentett.