Az oroszra szakosodtunk.
Főoldal    Fordítás    Tolmácsolás    Lektorálás    Záradékolás    GYIK    Kapcsolat
Az orosz főváros főterén, a Vörös téren a Mauzóleum mellett helyezkedik el a Kreml leghíresebb tornya, a Szpasszkaja basnya. Ennek az egész Oroszországban híres óráját Kremlovszkije kurantynak hívják. 
Ennek a toronyórának a játékát lehet hallani az orosz rádióban, ez üti az egész- és a negyedórákat.

Főoldal

Fordítás

Tolmácsolás

Lektorálás

Záradékolás

Szolgáltatásaink Információk GYIK

Kapcsolat

Orosz-magyar üzleti fordítás

Az üzlettel kapcsolatos fordítás alatt elsősorban a cégeknek, vállalkozóknak végzett fordítást értjük.
A megrendeléseink jelentős részét teszik ki az üzleti fordítások. Természetesen ez a fordítási témakör egy hatalmas témakör, mely elválaszthatatlanul kapcsolódik egy sor más területhez. Ezek mindegyike, legyen az kereskedelem vagy szolgáltatás, éttermek (orosz étlapok fordítása), könyvelés vagy pénzügy, marketing, idegenforgalom, auditálás vagy consulting, befektetés, pénzügyek vagy bankok, tőzsdék vagy értékpapírok, biztosítás, külkereskedelmi tevékenység, stb. a fordítótól és a lektortól is szakismeretet követelnek.

Fordítóink és lektoraink rendelkeznek ezekkel az ismeretekkel, készek arra, hogy az Önök szakembereinek az esetleges terminológiai elvárásainak eleget tegyenek. Ezen témakörön belül elsősorban a szerződések és megállapodások, a mérlegek, az auditálási jelentések, a befektetési javaslatok, a pályázatok, a hitelfeltételek, a legfrissebb tőzsdehírek, a biztosítási kötvények, a szállítójegyek és más kereskedelmi és pénzügyi dokumentumok minőségi magyarról oroszra és oroszról magyarra fordítását végezzük.

Ésszerű határidőn belül biztosíthatjuk a teljes munkaciklusunk – fordítás – lektorálás – záradékolás lebonyolítását. Készek vagyunk arra, hogy akár az egyes különálló anyagokat, akár egy nagyobb mennyiségű anyag-köteget vagy akár könyveket fogadjunk. Érdekeltek vagyunk az olyan megrendelésekben, melyek elősegítik a fordítási lehetőségeink kibontakozását. Örülünk az olyan megrendelőknek, akikkel tovább tökéletesíthetjük professzionalizmusunkat.

br>
A linkre rákattintva megismerkedhet az orosz műszaki fordítással és az orosz jogi fordítással kapcsolatos tapasztalatainkkal is.

A hatalmas dugók egyben a lakosság javuló életszínvonalát is jelzik. A mai Oroszország minden városára jellemzők a dugók.